Η ΑΓΡΟΔΟΜΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ εναι μια ατομικη επιχειρηση που εχει δημιουργηθει και λειτουργει απο το 1993.Διαθετει σχεδον ολα τα μικρου και μεσαιου τυπου αγροτικα μηχανηματα και εργαλεια κηπου και πολλα αλλα αγροτικα προιοντα.

Εξειδικευετε στο εμποριο και την επισκευη των μικρων-μεσαιων αγροτικων μηχανηματων,στον εξοπλισμο και στα εφοδια,καθιστωντας την επιχειρηση σημειο αναφορας και μαλιστα για εξαιρετικα και ποιοτικα καθως επωνυμα προιοντα.

Βασικη αρχη και καθηκον της επιχειρησης αποτελουν η συνεπεια,η πληρης εξυπηρετηση,η ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων,η αμεση παραδοση των παραγγελειων,η εγγυηση και η ταχιστη αντικατασταση των ενδεχομενων ελαττωματικων προιοντων,οι ανταγωνιστικες τιμες,καθως και η ευρεια γκαμα και η δυνατοτητα πολλαπλων επιλογων.

Ταυτοχρονα ο επαγγελματισμος και η επιλογη των υψηλων προδιαγραφων επωνυμων μηχανηματων-εμπορευματων,γρηγορα γρηγορα κατεστησαν γνωστη και καθιερωσαν την επιχειρηση ,οχι μονο τοπικα και στην ευρυτερη περιοχη,αλλα πανελλαδικα και αυξησαν θεαματικα το πελατολογιο με αποτελεσμα ,την αυξανομενη ζητηση αλλων νεων αγροτικων εφοδιων-ειδη κηπου και οι συνεχεις πιεσεις του διογκομενου ρευματος των πελατων, εκ των πραγματων,δημιουργησαν μια νεα προοπτικη και διαμορφωσαν μια καινουργια δυναμικη,με αποτελεσμα να αναγκασουν την επιχειρηση να αναζητησει τροπους ικανοποιησης αυτων των απαιτησεων και συνεπως να την υποχρεωσουν να δημιουργηση Ηλεκτρονικο Καταστημα(e-shop)  

Κείμενο εικόνας                                                    Νέα μας ιστοσελίδα www.agrodomiki. stihl-shop.gr

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε τόσο από τον νέο μας ιστοχώρο, όσο και από το κατάστημα μας, στο οποίο θα βρείτε μεγάλη γκάμα των προϊόντων STIHL & VIKING. Όπως γνήσια ανταλλακτικά STIHL & VIKING. και εξειδικευμένο σέρβις,γιά όλα τα μηχανήματα κήπου.

Πέραν του ηλεκρονικού μας καταστήματος, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και από κοντα στο φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται πλήσιον μετρό ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ Έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να λύσουμε από κοντά οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με τα είδη μας και τις δυνατότητες τους.


Ωράριο καταστήματος
 Δευτέρα-Παρασκευή  08:30-15:00 καί 17:30-21:00
 Σαββάτο 09:00-15:00